Uncategorized

Våryr & ønskeliste for garderoben!

31.03.2016

Ferdig pakket ut etter påskeferie – ull vaskes og skitøy brettes, alt legges vekk for vinteren – nesten alt… Ikke helt vår og sol enda, men behovet for noe annet enn sort ull er absolutt til stede!

Jeg har en del lyse farger på overdelene i garderoben selv om vinteren, men nå kjenner jeg at jeg er litt ferdig med sorte strømper og svarte bukser. Jeg er nok ikke helt klar for hvite bukser og bare legger riktig enda og må nok vente til etter 17.mai.  Det er vel en regel som heter: NO WHITE SHOES BEFOR MEMORYAL DAY, som er sent i mai.

Det er deilig med så mye nytt i butikkene! Som personlig shopper er det inspirerende med litt farger etter en litt tung og mørk vinter. Nå har jeg da noen favorittmerker, og  jeg kjenner at dette  kanskje blir vårens ”must have”. Så her kommer en liten ønskeliste for våren…

Da jeg var på Oslo Design Fair i januar, fant jeg et nytt merke med nydelige klær. Hun designer klær og agentur på smykker! Ikke så stort utvalg, men lekre skatter som gir jeansen det perfekte løft. Blusen som egentlig er en litt fin genser med nydelige gullknapper, er super til jeans med litt kort benlengde og pumps, eller jeans med bootcut og sneakers. Smykkene er perfekte til hverdag om du liker å pynte deg litt – akkurat passe jålete synes jeg. Men nå blir jo jeg kaldt Lady K av mine beste venninner og er litt over snittet glad i å pynte meg 😉 Sjekk http://www.secretsbyb.com

Comfy classy sweater, Secrets By B

Jeg blir stadig litt overasket når jeg er innom Ganni – det er så stor variasjon i kolleksjonene! Ganni skuffer aldri – nytenkende design både i fasong og på mønster. De kombinerer stiler som street cool og klassisk eleganse – jeg går nok litt mer innunder den siste kategorien. Genser med vannfall fra halsen er en litt påkostet pologenser – perfekt til mine nye Fillipa K bukser! www.ganni.com

Collins Blouse, Ganni /  Brown Coat, Ganni

Så var det Zara – de er alltid tidlig ute med nye trender og oppdaterer butikkene ofte med nyheter. Var innom der nå for noen dager siden – super mix av ulike stiler fra klassisk til bohem! Mye er inspirert av Isabel Marant synes jeg, så kule detaljer. Fant denne lekre vesken på zara.com! Lekker til alt det lyse i garderoben og det jeg har av denim! Detaljene på vesken fra Zara  kan måle seg med en Saint Laurent, men til en litt annen pris….

 

Skulderveske i skinn, kr 399,- Zara / Classic baby monogram, YSL ca 1100,- Euro

 

 

Nå er det bare å spare litt og supplere vårgarderoben!

Men husk – dersom du er så flik at du pakker bort sommerklær – ta de frem før du kjøper noe nytt – eller ikke….

You Might Also Like