Tjenester

Jeg tilbyr ulike faser av konsulentbistand slik at det er enkelt å få hjelp når man trenger det. Ta kontakt hvis du har behov for veiledning ved oppussing, møblering, renovering eller ved husbygging så kan jeg hjelpe! Alle priser er inkludert mva.

Startpakke

Farge og materialvalg – dersom du skal pusse opp og trenger råd og veiledning til valg av fargepalett og møblering i ett eller to rom. 

Jeg kommer hjem til deg og vi går igjennom deres behov og ønsker, da kan jeg gi litt tilbakemeldinger der og da på tips og arealutnyttelse av rommet. 

Jeg sender også en rapport med konkrete forslag på mail i etterkant.

Kr 6250 ,-

Fargevalg

Dersom du allerede er i gang med oppussing og trenger råd og veiledning til hvilke farge du skal velge iht det du har fra før eller helt ny fargepalett i ett eller to rom. 

Jeg kommer hjem til deg eller vi snakkes på telefon eller skype der jeg viser ulike fargeprøver og vi finner en løsning der og da.

Kr 3100 ,-

Konsulentbistand

Dersom dere ønsker å få hjelp med arealutnyttelse, møbleringsplan, belysning og materialvalg gjør jeg dette basert på time pris.

Ønsker dere konsulentbistand ved renovering av et helt hus eller nybygg av et hus gir jeg tilbud basert på hvilke faser dere trenger hjelp til. 

Jeg kan bidra gjennom hele prosessen fra første spadetak til nøkkelferdig hus – det er mange valg som skal tas og da kan jeg være en god rådgiver igjennom hele prosessen.

Timepris er kr 1080 ,-

Kontakt meg så gir jeg tilbud på oppdrag etter brief