Uncategorized

Personal Shopper – “ hva skal jeg ha på meg”?

22.03.2016

Synes du det er vanskelig å finne klær som kler deg eller en stil du er komfortabel med?

Noen ganger står man bare fast, andre ganger har man ikke tid. Kanskje ønsker du en second opinion? Som Personal Shopper på Sandvika Storsenter er jeg oppdatert på trender og tendenser og har et trent øye for detaljer. Jeg kjenner butikkene på senteret og sørger for at du kommer i mål med innkjøpene, finner din stil – og unngår bomkjøpene.

For de fleste vil en Personal Shopper være en investering som raskt tjenes inn.

lifestyle2

 

De fleste som kommer for å få hjelp er i en overgangsfase – fra å være hjemme med små barn og ut i jobb, en ny livssituasjon, bytte av jobb eller ønske om å endre stil. Mange kvinner, men også menn, som har de samme behovene for å føle velbehag.

Dersom du føler deg fin – vil vi andre også oppleve at du stråler og ser godt ut!

Det å treffe nye mennsesker i en slik situasjon er spennende og utfordrende. Jeg kjenner en motivasjon til å gi noe tilbake når de velger å stole på meg – jeg tar oppgaven seriøst og bretter opp armene for å finne den beste løsningen til et hvert behov. Gleden det gir meg når kunden stråler og drar hjem med fornyet selvfølelse og ny garderobe gir meg energi!

Ønsker du å få hjelp til å finne din stil, finne noen favoritter eller en real basisgarderobe kan du booke time ved å gå inn på linken:

http://www.sandvikastorsenter.no/artikler/artikkel/personal-shopper/

lifestyle3

Jeg bistår også ved behov for help med interiøret via Sandvika Stosenter – dette passer best dersom det er styling og generelle spørsmål for innredning av et spesielt rom. Sandvika Storsenter har mange butikker som tilbyr alt til hus og hjem!

You Might Also Like