Om meg

ommeg

Oggi interiør og design as er et selskap med ønske om å berike opplevelsen av rom, personlig stil og profil både visuelt og funksjonelt.

Jeg jobber med innredningsprosjekter av offentlige og private rom, og tilbyr også konseptutvikling innen kontraktsmarkedet, samt event for både offentlige og private arrangement.

Jeg, Kathrine Kristiansen, startet mitt arbeid i bransjen allerede i 1993, og har lang erfraring fra kontraktsmarkedet med innredning av kontorbygg, showroom, messestands, hytter og private hjem. Jeg har i flere år jobbet som lærer på Norges Kreative Fagskole (MI), og holdt foredrag med spesielt fokus på trender.

 

 

 

 

Interiørdesign – privat
Konsulentbistand ved innredning av private boliger og hytter. Total oppussing der man trenger hjelp til arealutnyttelse og materialvalg eller kun møblering ­ jeg kan bistå prosjekter med kommunikasjon mot håndverkere. Jeg legger stor vekt på materialvalg og farger som en vesentlig del av arbeidet. Dette for å kunne oppnå den beste harmoni mellom det funksjonelle og visuelle.

Interiørdesign – offentlig
Konsulentbistand ved interiørprosjekter av kontorlokaler og showroom, jobber med selskapets profil og gjenskaper dette i omgivelsene og miljøet i lokalet. Lang erfaring med konseptutvikling og innredning av messestands.

Interiørstyrlist
Styling oppdrag for butikker, annonser og magasiner. Lager utrykk gjennom produkter og elementer som gir inspirasjon og viser kreativitet. Det å kunne oppnå en ekstra effekt og begeistring ved et budskap er givende i prosessen.