Uncategorized

Mine sommerfavoritter & ikke en sommer uten…

09.07.2016

Sommer, sol & sandaler – men egentlig finner jeg ingen fine sandaler jeg liker. Så da blir det Havaianas i ulike varianter og ballerina`s i hele fargespekteret. Så jeg er på evig jakt etter de perfekte sandalene som passer min fot – ikke sånn mellom tærne men bred rem over hele foten og med en rem bak slik at den sitter godt på. De vil jeg ha – vet du om noen?

Men det er absolutt ikke en sommer uten Dove Summer Glow – jeg er ikke så glad i å sole meg… Så da kan det være supert å få en aldri så liten glød i huden med en deilig body lotion som gir litt farge. Synes uansett det er litt vanskelig å få farge på bena og da er dette tingen når sommeren er her og sommerkjolene venter!

31yez2XK0eL._SY355_

Ligger helst i skyggen under en parasoll, med faktor 15 med solbriller på og gjerne en hatt. Ikke liker jeg bikini heller så her blir det en aldri så liten solkjole utenpå  bikini`n. Problemet er jo at jeg heller ikke er så keen på å bade – så til tider blir det litt varmt for denne kroppen når vi er i Spania på ferie enten i Duquesa eller Palma, for det er det vi er når vi skal reise å finne solen. Men familien digger jo dette her, barna bader fra morgen til kveld og Petter ligger gjerne timesvis i solen. Jeg får nyte synet og tilpasse meg som best jeg kan… Clinique er en trofast venn på ferie, den er passe fast og beskytter fint!

DSC_2253

En skikkelig sommerfavoritt er en kjole jeg fikk kjøpt på et lagersalg for mange, mange år siden. Den er fotsid, vid, fargerik og lett i stoffet  – perfekt på varme sommerdager. Det tynne stoffet i chiffon lager litt vind under skjørtet og er svalt og fint når det er varmt. Super å ha når jeg skal pynte meg, da kan jeg style med noen store øredobber. På stranden er den fin, fin med flip flops og bikini under, denne kjolen må bare være med meg på ferie – hvert år!

Jeg elsker å gå med kjoler også finner så mange nye fine iløpet av sommeren så noen nye blir det vel i  år også. Men jeg har faktisk sommerkjoler som jeg tar frem år etter år. Noen kjoler byr på litt utfordringer, spesielt når det er bar rygg, da er det ikke alltid like fint med BH under. Magic Underware har heldigvis mange smarte løsningene som kan redde antrekket slik at du kan få brukt favoritt kjolen. Er kjolen litt tettsittende er det fint å bruke en super god hold-in shorts. Det er ikke bare for å holde inn magen men for å slippe trusekanten og underkjole/ skjørt. Du får en fantastisk figur og kjolen sklir på – a must have spør du meg!

Dette er en fra Trinny & Susannah, men Lindex har også en super modell!

Dette er en fra Trinny & Susannah, men Lindex har også en super modell!

Disse kjøpte jeg på Next to nothing på Sandvika Storsenter

Disse kjøpte jeg på Next to nothing på Sandvika Storsenter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med sommer kommer varme og mindre klær – da er jeg litt opptatt av å gjøre kroppen klar! Alltid en tur innom Hege på HUD Asker. Føtter må stelles og gjøres fine til åpne sko eller bare føtter i sand og vann. Med slik gele på neglene holder det seg fint i ukevis – trenger ikke tenke på det iløpet av ferien. Men jeg vedlikeholder alltid med Sholl fot-krem – den er fantastisk – ikke en sommer uten denne.

 

Fotpleie Lidoff_540x540

 

Solbriller har jeg blitt helt avhengig av – tåler ikke så sterkt lys nå etter at jeg har fått krystallsyke. Blir lett sliten og får hodepine så da er det greit og alltid ha et par liggende i vesken – slik som været er her i «Sommernorge» kan du jo aldri vite når solen titter frem. Quay solbriller er mine favoritter om dagen – de har så mange kule varianter og modeller så her er det vanskelig å velge. Men det fine er at de koster ikke en hel formue så det er mulig å ha mer enn ett par. Disse bruker jeg mest nå – både sporty og elegante med leopardmønster..

_12396056

Quay solbriller – digger dette merket. De fleste koster kr 500,-

 

Så var det meg og bikini – ikke sånn super god match egentlig, synes ikke jeg ser så fin ut i bikini og ikke vil jeg bruke så mye tid på bikinikroppen heller så lenge jeg ikke ligger hele sommeren på solsengen uansett. Men noe utvalg må jeg også ha – er jo ved bassenget sammen med barna og tar meg en dukkert om jeg må. Nå fant jeg mye fint på Lindex – blandt annet denne fine badedrakten og en svart bikini med høyt liv;-)

S0000007425247_F_W40_20160506084712

Vi er hjemme igjen etter en deilig uke i Spania, måtte hjem for å få litt behandling og «belive it or not» – I FEEL GOOD! Så nå kan jeg forhåpentligvis nyte resten av sommeren i fin form. Gleder meg til flere uker i Kragerø – men først ferie hjemme i eget hus, det er også godt!

 

Nyt sommeren enten du er her eller det – håper du er ferieklar med både kropp og sjel – og at kofferten er pakket og klar for nye opplevelser!

 

 

 

You Might Also Like