Lifestyle by Kathrine

Helgekos eller mandagsmiddag – glutenfri Quiche Lorraine!

21.03.2016

Ikke helt i form en mandag morgen, lite energi og tomt kjøleskap…

Med noen basisvarer i hus og behov for en sunn og lett middag ble det en glutenfri pai med en raus salat til middag i dag.  Litt utenom rutinen da det egentlig er fisk på menyen både mandag og torsdag.

Med ulike produkter fra Det Glutenfrie Verksted i skuffen blir det alltid vellykket, selv på en litt dårlig dag.

Barna digger denne og jublet da de kom hjem fra skolen – kunne egentlig laget en til – det var ikke en smule igjen… Denne er faktisk god dagen etter og kunne fint vært som en ekstra surprise i lunsjboksen til barna.

Quiche Lorraine:

Paibunn:

Se baksiden av Paibunn fra Det Glutenfrie Verksted

Fyllet:

5 egg

5 spiseskjeer matfløte (laktosefri ved behov)

salt og pepper

Dette piskes sammen

Kutt opp en halv bunt vårløk

En pk skinkestrimler

En neve revet ost

En halv boks cottage cheese

Blandes i eggmix.

Små buketter med brokkoli (litt forkokt) som dekor på toppen.

Stek bunnen i 10 min på 200 grader

Avkjøles litt

Hell i fyllet og dander med brokkoli på toppen

Ca 30 min i ovnen (står 40 min på pakken men min er ferdig etter 25 -30 min)

Lett, enkel og velsmakende mandagsmiddag for hele familien!

 

You Might Also Like