Interiors by Kathrine

BlogStyle INTERIØR Sandvika Storsenter 30. Mai – 4. Juni & jeg velger mine favoritter!

27.05.2016

Nå er det endelig duket for BlogStyle Interiør på Sandvika Storsenter – jeg og stylist Tone Kroken har plukket ut våre favoritter i interiørbutikkene! Alle favorittene er merket med tags så nå kan du la deg inspirere av det jeg har plukket ut eller finne dine egne favoritter – et fantastisk utvalg og masse nyheter i butikkene! Har du behov for å gjøre noen endringer hjemme men vet ikke helt hvordan du skal gå frem –  da kan du ta kontakt med meg så hjelper jeg deg gjerne! Under BloggStyle INTERIØR uken kan du også vinne et gavekort samt min shopping veiledning – gå inn på  Sandvika Storsenter  for mere info eller booking av time via Personal Shopper. Jeg har plukket ut produkter til min «whis list» hos Home & Cottage, Bolia, Gant, Traktøren, Jernia, Kremmerhuset, Riviera Maison og Christiania GlasMagasin – men det er selvfølgelig enda flere spennende butikker som tilbyr interiør på Sandvika Storsenter så ikke glem Christiania Belysning, Hansen Dysvik, Tilbords, Kitch`n, Bang Olufsen, Princess, Kid Interiør og Clas Ohlson – lykke til på leting etter dine engen favoritter denne sommeren!

Som interiørdesigner, stylist og personlig shopper er Sandvika Storsenteret naturlig sted å dra for å finne inspirasjon og produkter til ulike prosjekter. Der er det et stort utvalg av forskjellige butikker med bredde og variasjon på produkter til hus og hjem Her finnes både møbler, belysning og interiørprodukter i alle kategorier – alt for å gi rommet den siste finish! Senest i går var jeg innom flere butikker og hente varer til en reportasje for TV 2 der jeg jobber med et «før og etter» prosjekt av en bolig. Det ble skikkelig fint med puter og pledd fra Home & Cottage, teppe og hyller fra Søstrene Grene og pledd fra Kid Interiør samt planter fra Mester Grønn – følg med så ser du resultatet her på bloggen siden.

Endelig sommer, sol og lek i hagen….

unspecified

I går ble det en deilig sommerdag og jeg fikk testet et Tipi telt fra Kremmerhuset ute i hagen – til stormende jubel og piknik etter skoletid. Ingenting er som å krype inn i et telt når man bare er 7 år! Stor suksess og ivrige medarbeidere når vi pakket ut teltet – det ble en fin og solrik ettermiddag! Jeg tror dette har blitt barnas favoritt også!

Alle hjelper til – kjapt og greit!

Alle hjelper til – kjapt og greit!

3 barn som nyter Tipi teltet fra Kremmerhuset!

3 barn som nyter Tipi teltet fra Kremmerhuset!

Jeg elsker å ha gjester når formen er på topp – synes det er hyggelig å forbereder seg til besøk av venner og familie! Det er alltid gøy å pynte til fest, finner så mye fint når jeg ser etter nye produkter til ulike prosjekter, jeg blir inspirert neste hver dag. Jeg får kjapt nye ideer til bord som skal dekkes – enten i eget hjem, ulike reportasjer eller til bryllup og andre eventer. Nå er det et nytt service til hagen som står på ønskelisten samt et sommerlig bestikk – jeg digger bambus akkurat nå! For ikke å snakke om denne deilige fluktstolen jeg kan hvile meg i mellom slagene! Jeg fant alt dette på Sandvika Storsenter – alt merket med «mine favoritter» i butikkene – ta en titt!

Frejus service i plast fra Riviera Maison

Frejus service i plast fra Riviera Maison

Bestikk i bambus style fra Riviera Maison

Bestikk i bambus style fra Riviera Maison

Fluktstol fra Kremmerhuset

Fluktstol fra Kremmerhuset

For snart 2 år siden bygget vi ett nytt hus – en spennende reise for meg som interiør-designer, endelig utfolde seg med design av eget hjem. En lang prosess der mange avgjørelser om stort og smått skulle på plass – ikke alle avgjørelser er like store men helhet & detaljer er viktig for meg! Så nye håndkler til det lekre badet var et must – jeg ville gjerne at badet skulle få den oppmerksomheten det fortjente!  Så resultatet ble vakre Hammam håndklær med frynser og flott mønster i vevingen. Kommer i tre størrelser og flere farger – vi valgte hvite hos oss. Det finnes så mye fine varianter og jeg fant en hel haug da jeg tittet innom Kid Interiør – her er det bare å være kreativ – jeg har merket mine favoritter så ta en tur innom der også. Tror nesten jeg må fornye meg litt på håndkle fronten selv – det er jo snart badesesong og jeg vil så gjerne se litt fresh ut på stranden – ikke alltid like stas å gå i bikini, men har jeg et lekkert badelaken rundt meg kan jo det stjele litt av oppmerksomheten;-)

Hamman håndkler fra Home & Cottage

Hamman håndkler fra Home & Cottage

_K3A6000

Shelley håndkle fra Kid 40×60 cm kr 49,90

Nå må jeg løpe videre og planlegge ett nytt oppdrag –  det skal bli spennende å følge prosessen i dette prosjektet. Her er jeg snart ferdige med valg av materialer på alle overflater – så står valg av møbler og belysning for tur! Tror jeg igjen må ta turen til Sandvika Storsenter for inspirasjon til nye valg!

Sandvika Storsenter

Home & Cottage

Riviera Maison

Kremmerhuset

Kid Interiør

Kanskje vi sees på Sandvika Storsenter neste uke – ser du meg tar jeg gjerne av en prat dersom du har noen spørsmål;-)

God helg og nyt sol og sommer!

 

You Might Also Like